Behandelingen

Vampire facelift

Een vampire facelift, aangeboden bij Mediclinic in Oud-Heverlee, is een geavanceerde cosmetische behandeling ontworpen om uw huid te verfrissen en te verjongen. Deze innovatieve procedure, ook bekend als een PRP-facelift, gebruikt plaatjesrijk plasma om de huid gladder, steviger en beter gehydrateerd te maken. Het resultaat? Een zichtbare vermindering van rimpels, huidverslapping en fijne lijntjes.

Neem contact op

 

De voordelen van een vampire facelift

PRP staat voor Platelet Rich Plasma en wordt in de media ook wel als "vampire facelift" bestempeld.

Indicaties:

  • Egaliseren en verstevigen van de huid
  • Aanpak van fijne lijntjes
  • Lichte pigmentverkleuringen
  • Opfrissing van de huid
  • Stimuleren van collageen
  • Preventief tegen huidveroudering

PRP kan uitgevoerd worden op verschillende zones:

  • Gelaat
  • Haar (om de haargroei te stimuleren en de kwaliteit van het haar te verbeteren)
  • Decolleté en hals
  • Handruggen

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens deze behandeling wordt er een kleine hoeveelheid bloed bij u afgenomen. Deze hoeveelheid wordt samen met hyaluronzuur gecentrifugeerd waardoor uw bloedplasma wordt gescheiden van uw bloedcellen. Het bloedplasma bevat een zeer hoge concentratie aan actieve groeimiddelen. Deze hebben een verjongend, verstevigend en hydraterend effect op uw huid. De huid wordt eerst ingesmeerd met een verdovende crème alvorens de behandeling wordt gestart. Door middel van microneedling op de huid (en prikjes in het gelaat) wordt uw bloedplasma in de huid gesluisd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van uw lichaamseigen plasma is er geen kans op injectie.

Wat zijn de nevenwerkingen?

Na de behandeling voelt de behandelde zone branderig, trekkerig en droog aan. Na 2 uur mag u een hydraterende crème gebruiken om de huid wat meer comfort te geven. Het trekkerige gevoel kan tot 3 dagen na de behandeling aanhouden.

Wanneer is het effect van de behandeling zichtbaar?

Het effect van deze behandeling is zichtbaar na 4 weken. Wij raden 3 behandelingen in kuurvorm aan om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Jaarlijks dient men 1 onderhoudsbehandeling te laten doen om het effect te behouden.

Binnen onze privékliniek bieden we een alomvattende aanpak voor huidverjonging. Deze omvat onder meer behandelingen binnen het domein van esthetische dermatologie. Daarnaast zetten we ook laserbehandeling voor rimpels in als onderdeel van ons aanbod om uw huid te verjongen. Daarnaast kunnen cliënten kiezen voor een ooglidcorrectie om de verjongende effecten van de vampire facelift te complementeren.

Boek meteen een consultatie in onze kliniek

Bent u klaar om de jeugdige uitstraling van uw huid te herontdekken met een vampire facelift? Neem vandaag nog contact op met Mediclinic voor een persoonlijk consult. Onze experts in het vak staan klaar om u door het proces te leiden en een behandelplan op maat te maken, afgestemd op uw specifieke huidbehoeften. Laat ons u helpen uw natuurlijke schoonheid te versterken en met vertrouwen de wereld in te stappen.

 
Filmbestand
Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

PRP - Pack van 3 behandelingen (1 zone naar keuze: gelaat, hals, décolleté of handen)
1100€
PRP - 1 behandeling 1 zone naar keuze (gelaat, hals, décolleté of handen)
440€
PRP - Extra zone (gelaat, hals, décolleté of handen)
50€
PRP - Haar - Pack van 3 behandelingen
1100€
PRP - Haar - Herhalingsbeurt
440€