Behandelingen

Laserbehandeling voor rimpels

Een laserbehandeling voor rimpels is een geavanceerde methode om de tekenen van veroudering tegen te gaan, nu beschikbaar bij Mediclinic in Oud-Heverlee. Deze techniek is bijzonder effectief voor het behandelen van rimpels in het gelaat, waarbij de huid strakker, gladder en jeugdiger wordt. Lees hieronder verder en ontdek meer over onze effectieve laserbehandeling voor rimpels.

Neem contact op

 

Laserbehandeling voor rimpels bij een betrouwbare kliniek

In onze privékliniek gebruiken we de nieuwste lasertechnologie om precies die gebieden te behandelen die verbetering nodig hebben. Of u nu zoekt naar een manier om rimpels op het voorhoofd te behandelen, laserbehandeling biedt een niet-invasieve oplossing. Daarnaast is het ook effectief voor het verzachten van de fijne lijntjes rond uw mond.

Wat is een fractionele laserbehandeling?

Fractioneel betekent dat de laser maar een deel (een “fractie”) van de huid behandelt. We kunnen de laser vergelijken met een douchekop waarbij de waterstraaltjes slechts een gedeelte van het huidoppervlak bereiken. Vroeger behandelden de lasers 100% van het huidoppervlak, waardoor de huid verschillende weken nodig had om zich te herstellen. Dit ging ook gepaard met een risico op complicaties, waaronder het verhoogde risico op infecties.

Daarom werken we vandaag met fractionele lasers die een genezingsproces (en dus de aanmaak van nieuw collageen) opstarten in de diepte, maar ook langsheen de kolommetjes gecreëerd door de laser. De huid herstelt zich veel sneller en het risico op complicaties is praktisch onbestaande. Sommige fractionele lasers verwijderen het bovenste laagje van het huidoppervlak, terwijl bij anderen het huidoppervlak intact blijft. Bij Mediclinic hebben wij gekozen voor dit laatste type non-ablatieve laser, de Frax Pro 1550, om de herstelperiode voor de patiënt zo beperkt mogelijk te houden.

Genezingsproces van de huid (aanmaak van nieuwe collageen)

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig om rimpels te bestrijden?

Eén behandeling volstaat niet vermits wij slechts een gedeelte van de huid behandelen per sessie. Het aantal vereiste behandelingen varieert naargelang het probleem dat je tracht te verhelpen. Voor de behandeling van rimpeltjes en de verbetering van de huidstructuur raden we 3 behandelingen aan met een interval van 4 weken. In het geval van littekens of striemen zullen er meer behandelingen nodig zijn. Voor preventieve huidverbetering volstaat 1 behandeling per jaar. Het finale resultaat van de behandeling is pas zichtbaar na 3 à 6 maanden.

Hoe zal mijn huid eruitzien na een fractionele laserbehandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van de behandelde zone. De behandeling van een litteken duurt maar 5 minuten, een gelaat +- 30 minuten. Na de behandeling is je huid rood en lichtjes gezwollen. De roodheid kan 1 à 2 dagen aanhouden, de zwelling 2 à 3 dagen, naargelang de persoon. Je huid kan ook een beetje branderig of prikkend aanvoelen, maar dit gevoel verdwijnt na een aantal uren. Je hoeft dus geen dagje vrij te nemen of een avondje onder vrienden te annuleren.

Wat kunnen we behandelen met de fractionele laser?

  • Huidveroudering en rimpels - op het gelaat, de hals, décolleté en de handen.
  • Acnélittekens - alles soorten acnélittekens, ook de mildere vormen van acnéschade zoals grove poriën of een grove huidstructuur.
  • Striemen - op buik (na zwangerschap), benen, heupen, billen en armen. Momenteel de meest efficiënte behandeling van striemen op de markt.
  • Littekens - significante vermindering van littekens ten gevolge van ongevallen of operaties.

De Frax Pro 1550

Bij Mediclinic gebruiken we de Frax Pro 1550. Dit toestel biedt een volledige controle over de thermische effecten en vermindert het risico op bijwerkingen. De magnetische bewegingsroller zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de energie over de behandelde zone en geeft een uniform resultaat.

Contacteer ons voor een persoonlijke consultatie

Klaar om de klok terug te draaien en uw huid te laten stralen? Neem vandaag nog contact op met Mediclinic voor een consultatie over laserbehandeling voor rimpels. Daarnaast bieden we ooglidcorrecties aan als aanvulling op de laserbehandeling, voor een algehele frisse en verjongde uitstraling. Ons team van deskundige specialisten staat klaar om een persoonlijk behandelplan op te stellen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Laat ons u helpen uw natuurlijke schoonheid te versterken en met vertrouwen de wereld tegemoet te treden.

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten
Huidverjonging na
Na
Voor
Huidverjonging voor en na
Na
Voor

Prijs

Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat
600€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat behalve voorhoofd
450€
Fractionele laser huidverjonging - ogen
100€
Fractionele laser huidverjonging - mond
250€
Fractionele laser huidverjonging - hals of décolleté
300€
Fractionele laser huidverjonging - handen
150€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat + hals of décolleté
850€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat + hals + décolleté
1100€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat zonder voorhoofd + hals + décolleté
950€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat - pack van 3 sessies
1600€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat behalve voorhoofd - pack van 3 sessies
1200€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat zonder voorhoofd + hals of décolleté - pack van 3 sessies
2000€
Fractionele laser huidverjonging - hals of décolleté - pack van 3 sessies
750€
Fractionele laser huidverjonging - handen - pack van 4 sessies
500€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat zonder voorhoofd + hals + décolleté - pack van 3 sessies
2850€
Fractionele laser huidverjonging - volledig gelaat + hals + décolleté - pack van 3 sessies
3300€