Een goede plastische chirurg in België

Overweegt u een plastische ingreep, dan bent u natuurlijk op zoek naar een goede plastische chirurg in België. Bij Mediclinic in Oud-Heverlee werken uitstekende chirurgen en hoog gekwalificeerd personeel met jaren ervaring in het vakgebied. Al sinds 2005 voeren wij ingrepen uit op het gebied van plastische chirurgie en esthetische dermatologie. Deze twee disciplines worden uitermate goed gecombineerd door een nauwe samenwerking met de plastisch chirurg en de esthetisch dermatoloog.

  • Algemeen concept
  • Ultramoderne infrastructuur
  • Veilige behandelingen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

+32 16 58 59 58 info@mediclinic.be

Bij ons vindt u een goede plastische chirurg in België

Plastische chirurgie is onze specialiteit. Daarom vindt u bij ons in België ook zeker een goede plastische chirurg die u kan helpen. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze chirurg. Tijdens deze afspraak worden uw problemen dan besproken, waarop eerlijk advies volgt. Na dat advies worden de vervolgbehandelingen bepaald. Chirurgie wordt hierbij alleen aangeraden als dit de enige manier is om het probleem op te lossen; het zal worden afgeraden als er ook minder invasieve oplossingen bestaan om uw probleem op te lossen. Denk hierbij aan rimpelbehandelingen of laserbehandelingen. U krijgt bij ons altijd compleet, eerlijk en gespecialiseerd advies.

Afbeelding
Foto OKA

Maak kennis met onze chirurgen

U kunt in onze kliniek onder andere terecht voor het laten doen van een borstvergroting of borstlift, facelift, ooglidcorrectie, neuscorrectie en liposuctie. Natuurlijk vinden er nog veel meer esthetische behandelingen plaats in onze kliniek, zoals het gebruik van een spierontspanner. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u tijdens een afspraak. Om een vrijblijvende afspraak te maken met onze goede plastische chirurg in onze kliniek in Oud-Heverlee, in België, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 16 58 59 58 of door een e-mail te sturen naar info@mediclinic.be. U kunt ook ons online contactformulier invullen.

Contactformulier