Behandelingen

Halslift

Een halslift zet de dunne halsspier(platysma) vast voor en achter het oor zodat de hals opnieuw vlak en jeugdig voorkomt. Deze spier wordt naar de zijkant/achterkant toe aangespannen zodat weer een mooie hoek in de hals ontstaat.  Een halslift wordt bijna nooit alleen uitgevoerd maar bijna altijd gecombineerd met een minilift of facelift, omdat behalve de hals er meestal ook nog andere structuren in het aangezicht verzakt zijn. De halslift geeft enkel effect onder de kaaklijn in de hals.
Deze procedure is een beetje te vergelijken met een minilift alleen gebeurt de procedure niet in het aangezicht maar in de halsstreek. De zwelling na de ingreep zal dan ook enkel in de hals plaatsvinden. Vaak dient ook een beetje liposculptuur onder de kin te gebeuren.

Platysmaplastiek
Indien de dunne halsspieren op de middellijn loslaten, zijn de randen van de spier zichtbaar als twee banden in de hals. Meestal worden deze banden gladgetrokken met een klassieke halslift. Indien de banden toch zichtbaar blijven, kan een platysmaplastiek gebeuren. Hierbij worden de halsspieren op de middellijn terug tegen mekaar gebracht. Dit gebeurt via een kleine insnede onderaan de kin. Een platysmaplastiek kan als afzonderlijke ingreep gebeuren of in combinatie met een minilift of andere lift.

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

Halslift (lokale anesthesie)
2.000€
Halslift met siliconedraad
2500€
Afbeelding
gebouw buiten

Komt u graag eens langs voor persoonlijke informatie op maat ?

Maak hier uw afspraak

Afspraak +32 16 58 59 58