Rimpelvuller

Een rimpelvuller wordt gebruikt om statische rimpels, die veroorzaakt zijn door het verslappen van de huid en onderhuids volumeverlies, op te vullen. Bij Mediclinic in Oud-Heverlee kunt u terecht voor een veilige behandeling voor het opvullen van rimpels. Onze uiterst ervaren artsen zorgen voor een veilige behandeling, zoals ze dat bij al onze esthetische behandelingen doen. De plastisch chirurg en esthetisch dermatoloog werken nauw samen om voor u tot het beste resultaat te komen.

  • Algemeen concept
  • Ultramoderne infrastructuur
  • Veilige behandelingen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

+32 16 58 59 58 info@mediclinic.be

Rimpelvuller op basis van hyaluronzuur

Mediclinic in Oud-Heverlee gebruikt een rimpelvuller op basis van hyaluronzuur. Dat wordt gebruikt om rimpels rondom de mondhoeken, in de hals en over de wangen op te vullen. Na een jaar wordt de rimpelvuller van hyaluronzuur weer afgebroken. Wij maken met opzet geen gebruik van producten die langer ter plaatse blijven, omdat dit het risico op knobbel- of granuloomvorming, ontstekingen en complicaties verhoogt. Het effect van een rimpelvuller op basis van hyaluronzuur is daarnaast direct zichtbaar. Het geeft de huid veerkracht en soepelheid en het is bovenal huideigen en veilig. Het kent geen allergische reacties.

Afbeelding
Esthetische dermatologie

Ontdek al onze mogelijkheden

Heeft u last van fijne lijntjes rond de mond of een uitgezakte kaaklijn? Wilt u graag uw gezichtscontouren verbeteren of denkt u eraan een facelift te laten uitvoeren? Dan kunt u een afspraak maken bij één van onze goede plastisch chirurgen om naar een oplossing voor uw probleem te zoeken. De arts kan dan een rimpelvuller op basis van hyaluronzuur aanraden; een kleine ingreep. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 16 58 59 58, stuur een e-mail naar info@mediclinic.be of vul ons online contactformulier in.

Contactformulier