Behandelingen

Voorhoofdslift (wenkbrauw- en temporaallift)

Een voorhoofdslift kan voorhoofdsrimpels behandelen en/of de wenkbrauwen liften. Deze ingreep kan gebeuren via klassieke weg waarbij ook een huidoverschot kan verwijderd worden. Er komt een litteken in het haar te liggen van het ene oor naar het andere oor.  Het voorhoofd wordt losgemaakt van de schedel. Daardoor kan ook op de fronsspier behandeld worden. Deze methode is de meest drastische maar geeft ook het beste resultaat.

Een andere methode is een endoscopische voorhoofdslift. Hierbij wordt via een paar kleine sneetjes in de vorm van een kijkoperatie het voorhoofd losgemaakt. De wenkbrauwen worden gelift maar er wordt geen huid weggenomen. Het effect is dan ook subtieler en ook op de fronsspier kan geen correctie gebeuren via deze methode.

Een temporaallift is eigenlijk een minivoorhoofdslift. Hierbij wordt een sneetje op de zijkant van het voorhoofd in het haar gemaakt in het verlengde van de fronsrimpels. De temporaallift lift de wenkbrauwen op de zijkant. Tevens is deze procedure ideaal om te combineren met een facelift of minilift. Vaak zie je immers dat het gelaat strak is tot aan de ooghoek maar dat er hogerop opvallend weinig gelift is. Met de temporaallift loopt het effect zeer mooi en gelijkmatig verder. Dit is dus een  voorhoofdslift methode waarbij een natuurlijk effect centraal staat. De  temporaallift kan onder plaatselijke verdoving gebeuren en kent een snel herstel.

Tegenwoordig worden voor voorhoofdsrimpels vooral spierontspanners geinjecteerd waardoor chirurgisch voorhoofdsliften fel op de terugweg zijn.

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

Voorhoofdslift
2.800€
Temporaallift
1.400€