Behandelingen

Reproductieve geneeskunde

Als zwanger worden niet meteen lukt, is dit voor vrouwen en koppels vaak een bron van zorgen, vertwijfeling en verdriet. Gelukkig is de reproductieve geneeskunde vandaag in staat om heel wat mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom.

U kan in de praktijk terecht met alle vruchtbaarheidsproblemen, met de bedoeling eerst grondig na te gaan waar het probleem zich precies situeert. In functie van dat bilan kan U geholpen worden met herstellende kijkbuisoperaties, hormonale stimulaties, inseminaties, in-vitro-fertilisatie, ICSI, PGD en PGS, tot de inschakeling van donorzaadcellen of –eicellen indien nodig.

Ook voor lesbische paren en alleenstaande wensouders zijn er, mits de nodige screening, counseling en voorbereiding, mogelijkheden om zwanger te worden.
De meeste vruchtbaarheidsbehandelingen worden gepland binnen onze LIFE groep (Leuven Institute for Fertility and Embryology - www.lifeleuven.be) en vinden plaats in onze dienst URG (Unit voor Reproductieve Geneeskunde) in het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart te Leuven.
Klik hier voor meer info.


 

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten