Behandelingen

Huidversteviging

Mediclinic behandelt huidverslapping met de “Venus Legacy” technologie. Het toestel maakt gebruik van multipolaire radiofrequentie gecombineerd met magnetische puls en de nieuwe VariPulse toepassing, een nieuw en innoverend concept voor huidverjonging zonder chirurgische ingreep en zonder pijn.

De radiofrequentiestralen veroorzaken een opwarming van de huid en de onderhuidse weefsels. Deze opwarming stimuleert de aanmaak van nieuw elastisch bindweefsel. Hierdoor krimpt de huid, verminderen de talgklieren in omvang en smelt het vet in de diepere lagen. Door het weefsel in de diepte op te warmen, verbetert ook de bloedcirculatie. De Vari-Pulse technologie geeft door middel van een vacuüm en pomp beweging een diepe penetratie van energie, lymfe drainage en een stimulerende circulatie.

De nieuwe multipolaire toestellen bereiken hogere temperaturen in de diepere huid waardoor de efficiëntie beter is dan de reeds bestaande uni-en bipolaire toestellen. De sessies worden als een aangename sensatie van warmte ervaren. Het eindresultaat is een stevigere contour en een fijnere huidstructuur door de sluiting van de poriën.

Zelfs enkele maanden na de laatste behandeling wordt nog verbetering van de huidconditie waargenomen. Afhankelijk van het gewenste resultaat zijn zes tot acht sessies gebruikelijk, telkens met een interval van vijf tot tien dagen.
 

Over De Venus Legacy

Venus Concept levert voor de medisch esthetische industrie een revolutionaire technologie voor niet-chirurgische bodycontouring en huidverstrakking voor het lichaam.

  • De Multi-Polar RF levert snel, pijnloos, homogene warmte aan alle huidlagen, dit resulteert in superieure klinische resultaten.
  • De Pulsed Magnetic Fields technologie wordt al decennia gebruikt in de traditionele geneeskunde en de regenererende eigenschappen zijn wetenschappelijk bewezen.
  • Vari-Pulse geeft door middel van een vacuüm en pomp beweging een diepe penetratie van energie, lymfe drainage en een stimulerende circulatie.
  • De geïntegreerde thermometer geeft op het scherm de temperatuur aan van het te behandelen gebied

De Venus Legacy™ is het eerste all-in-one medisch esthetisch systeem dat de bewezen multi-polaar  + magnetic pulse (MP)² technologie combineert met de nieuwe VariPulse™ toepassing.

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

Venus Legacy: Mini buik of rug of armen of bips (20 min) - 1 behandeling
125€
Venus Legacy: Mini buik of rug of armen of bips (20 min) - Pakket 6 behandelingen
599€
Venus Legacy: Mini buik of rug of armen of bips (20 min) - Herhalingsbeurt (per beurt)
110€
Venus Legacy: Bovenbenen of dijen of grote buik (30 min) - 1 behandeling
150€
Venus Legacy: Bovenbenen of dijen of grote buik (30 min) - Pakket 6 behandelingen
699€
Venus Legacy: Bovenbenen of dijen of grote buik (30 min) - Herhalingsbeurt (per beurt)
130€
Lipopakket (in combinatie met liposculptuur) - 6 post-operatieven behandelingen van 30 min
499€