Behandelingen

Hairfiller

Zeer veel mannen en vrouwen zien dagelijks met lede ogen aan hoe hun lokken dunner worden. Haarverlies is op zich een zeer natuurlijk verschijnsel. Iedereen verliest gemiddeld een honderdtal haren per dag.  Dit proces valt normaal gezien niet op omdat het automatisch wordt gecompenseerd door de groei van nieuwe haren. Met het verstrijken der jaren is het wel perfect normaal dat de haardos geleidelijk aan uitdunt.
 
Ligt het aantal verloren haren hoger dan 100, dan spreken we van abnormaal haarverliesEr zijn veel factoren die haaruitval kunnen veroorzaken bij zowel mannen als vrouwen. Deze hebben allemaal iets gemeen. Haarzakjes die beïnvloed worden door hormonen en een slechte bloedcirculatie van voedingsstoffen ervaren, hebben een kleinere kans op een gezonde haarcyclus.
 
Hoe behandelen wij abnormaal haarverlies?
 
De Dr. CYJ hairfiller is ’s werelds eerste injectiegel die specifiek werd ontwikkeld voor de behandeling van haarverlies. Met zijn specifieke formule op basis van geconcentreerd hyaluronzuur en 7 peptiden versterkt deze hairfiller de haarcellen en stimuleert de hoofdhuid.  
De Dr. CYJ hairfiller werd ontwikkeld door Dr. Yong Ji Chung, die zich reeds 14 jaar heeft toegelegd op het onderzoek naar abnormaal haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. 
 
Wat doet de hairfiller?

  • Versterkt/regenereert de hoofdhuid– geeft voedingsstoffen aan de hoofdhuid en de haarwortels voor gezonder en dikker haar. 
  • Voorkomt haarverlies– voorkomt het afsterven van de haarcellen en verlengt de levensduur van het haar.
  • Herstelt de haargroei – regenereert haarfollikels die in rust dreigen te gaan door stamcelactivatie.  

Hoe werkt de hairfiller?
 
De hairfiller wordt geinjecteerd in de hoofdhuid met een fijn naaldje. De actieve ingrediënten verbeteren de bloedcirculatie in de hoofdhuid en stimuleren de haarfollikels. Het resultaat is duidelijk : een gezonde hoofdhuid, meer haargroei en minder haarverlies. 
 
Hoe verloopt de behandeling?
 
Voor een optimaal resultaat zijn er 4 behandelingen nodig (1 om de 2 weken). Nadien raden wij aan om om de 6 maanden een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren om het bekomen resultaat te behouden. 
Eén behandeling duurt 30 minuten. Het kan een beetje roodheid en gevoeligheid van de hoofdhuid veroorzaken, maar op zich is er geen nazorg nodig en kan deze procedure perfect ingepast worden in uw drukke werkschema. 

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

Hairfiller - Pack van 4 behandelingen (1 om de 2 weken - 4 x 2ml)
1000€
Hairfiller - 6-maandelijkse onderhoudsbehandeling (1 x 2ml)
300€