Behandelingen

Chemische peelings

Bij Mediclinic werken we met de producten van Dermaceutic. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek wordt er naar uw huidtype gekeken en wordt er een behandelingsplan voor u opgesteld. Zo kunnen er één of meerdere peelings aangeraden worden met een interval van 2 tot 4 weken. Indien u dit wenst, worden er ook producten voor thuis aangeraden.

Waarom kiezen voor een chemische peeling?
Chemische peelings zijn een natuurlijke en efficiënte methode om de huidstructuur te verbeteren. Uw teint wordt frisser, poriën verfijnen, acné verminderd, rimpels worden minder diep en pigmentvlekken lichten op. Met een minimale inspanning krijgt u maximaal resultaat zonder gebruik te maken van naalden, laser of chirurgie.
Moet ik mijn huid voorbereiden voor een behandeling?
De dag van uw eerste behandeling, krijgt u eerst een intake gesprek. We kijken naar de noden van uw huid en stellen een behandelingsplan op. We geven u, indien u dit wenst, productadvies voor thuisgebruik. Uw huid mag voor een peeling niet gebruind zijn. Vermijd de zon 4 weken voor uw eerste behandeling. Uw eerste behandeling zal hoogstwaarschijnlijk een Milk Peel zijn waarbij we de doorlaatbaarheid van de huid gaan vergroten. Na 2 weken kan de volgende behandeling doorgaan. We raden u aan om een reiniging en nachtcrème met glycolzuur te gebruiken voor de start van uw tweede behandeling.
Hoe verloopt de behandeling?
Een sessie duurt ongeveer 30’ en bestaat uit een dubbele reiniging, het aanbrengen van de peeling, eventueel een neutralisatie en het aanbrengen van een herstellende en beschermende crème. Tijdens de peeling kan u een licht tintelend tot brandend gevoel ervaren. Dit gevoel trekt meteen weg na de neutralisatie. Deze peelings geven de beste resultaten in een kuurvorm van 2 tot 4 behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken.
Wat zijn de nevenwerkingen?
Tijdens de behandeling kan de huid lichtjes tintelen, zonder pijnlijk te zijn. Enkele dagen na de behandeling kan de huid wat trekkerig aanvoelen met een lichte schilfering van de opperhuid. Een aangepaste hydraterende verzorging is noodzakelijk. Het gebruik van niet-comedogene make-up is toegelaten.
Over Dermaceutic
Dermaceutic werd in 1990 opgericht door een toonaangevende groep van Franse dermatologen. Het bedrijf heeft wereldwijd al meer dan 1 miljoen Dermaceutic peelings uitgevoerd. Dermaceutic is wereldpioneer en een toonaangevende referentie op vlak van esthetische dermatologische geneeskunde.


 

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

Chemische peeling - Milk peel
125€
Chemische peeling - Cosmo peel (12% en 15% TCA) volledig gelaat
150€
Chemische peeling - Cosmo peel (18% TCA) volledig gelaat
175€
Chemische peeling - Cosmo peel volledig gelaat + microneedling
200€
Chemische peeling - Cosmo peel volledig gelaat + microneedling (pakket 5 behandelingen)
875€
Chemische Peeling - Cosmo peel ogen + microneedling
125€
Chemische Peeling - Cosmo peel ogen + microneedling (pakket 5 behandelingen)
550€
Chemische peeling - Milk peel Spot
150€
Chemische peeling - Mela peel
175€