Behandelingen

Borstverkleining

Een borst is opgebouwd uit vetweefsel en borstklierweefsel. Indien het percentage vetweefsel toeneemt wordt de borst zachter maar ook minder stevig. Zware borsten gaan dan ook doorzakken. Dit kan een esthetisch probleem vormen maar echt zware borsten zorgen ook voor neklast, schouderlast en zelfs tot huidirritatie in de borstplooi. Zware borsten belemmeren vaak in de dagelijkse activiteiten en bij sport.

Veel dames willen hun zware boezem dan ook laten verkleinen. Hierbij wordt een combinatie van een verkleining met een borstlift uitgevoerd. De tepel wordt NIET verwijderd tijdens de operatie. Deze blijft vast aan de zenuwen, het borstklierweefsel en de bloedvaten zodat het gevoel behouden blijft. Het borstklierweefsel onderaan, links en rechts van de tepel, wordt weggenomen. De tepel wordt ook naar boven verplaatst zodat de borst kleiner maar ook steviger, mooier en gelift wordt.

Een borstverkleining kan in dagopname gebeuren. Er worden meestal drains geplaatst die daags na de ingreep verwijderd worden.

 

Een borstverkleining is meestal veel minder pijnlijk dan men verwacht. Men dient een sportBH te dragen voor vier weken. Een verband dient gedurende 2 weken op de wondjes geplaatst te worden.

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Prijs

Borstverkleining
5000€
Gynaecomastie (borstverkleining mannen)
3.400€