Behandelingen

Borstvergroting

Denkt u erover om een borstvergroting te laten doen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een kliniek waar u op een veilige manier een borstvergroting kunt laten doen. U wil natuurlijk zo min mogelijk risico’s lopen. Bij Mediclinic uit Oud-Heverlee zit u dan goed. Onze ervaren artsen en medewerkers zorgen voor een aanpak op maat in alle discretie. Wij zijn een echte specialist op het gebied van esthetiek en hebben veiligheid dan ook hoog in het vaandel staan wanneer u ervoor kiest een borstvergroting bij ons te laten doen. De prijs van een borstvergroting vindt u terug op onze website.

 

Een veilige borstvergroting laten doen voor een eerlijke prijs

Een borstvergroting is een van de meest gevraagde esthetische ingrepen. Een mooie borst bepaalt in grote mate het lichaamsbeeld en het zelfvertrouwen van de vrouw. Door de vooruitgang van de plastische chirurgie en de ontwikkeling van nieuwe technieken is een borstvergroting een veilige procedure en kan deze ook perfect als dagbehandeling gebeuren. De ingreep gebeurt onder volledige narcose en bovendien geniet u tegenwoordig van een niet al te hoge prijs voor een borstvergroting. Het is echter van het grootste belang om elke implantaat-chirurgie - dus ook een borstvergroting - in uiterst steriele omstandigheden te laten doen. Mediclinic in Oud-Heverlee beschikt als één van de weinigen over de meest gesofisticeerde apparatuur om zo steriel, veilig en voorspelbaar mogelijk te werken. Denk daarbij aan laminaire airflow, 3D-camerasysteem, S3-classificatie, computergestuurde anesthesie, enzovoort.

 

Hieruit bestaan borstimplantaten

De moderne borstimplantaten zijn opgevuld met cohesieve silicone-gel. Deze silicone-nvulling is niet langer vloeibaar zoals bij de vroegere implantaten. Een silicone-lek is dus uitgesloten bij cohesieve gelprotheses en u kunt dus zeker zijn van een veilige borstvergroting, en dat aan een mooie prijs. Wij gebruiken enkel hoogwaardige protheses die aan de strikte Europese normen voldoen.

De kunst van een veilige borstvergroting is om een 100 % natuurlijk resultaat te bekomen zodat het onderscheid met echt borstklierweefsel niet zichtbaar, noch voelbaar is.

 

Een veilige borstvergroting bij ons laten doen

De plaatsingstechniek tijdens een veilige borstvergroting (het best tussen of onder de borstspier) zal in belangrijke mate het resultaat bepalen. Verder is de keuze van het implantaat natuurlijk cruciaal. Een zachtere gelvulling zal voor onzichtbare randen zorgen maar geeft meer kans op plooivorming. Het implantaat dient exact in de bestaande borst te passen. Hiervoor is een nauwkeurige opmeting van de borstklier noodzakelijk tijdens het preoperatief consult. Een juist volume is uiteraard ook cruciaal voor een natuurlijk resultaat. Het volume, de vorm en de stevigheid van de implantaten worden samen met de patiënt gekozen aan de hand van de nauwkeurige opmeting en pasprotheses zodat de patiënt een idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Volgens de wensen van de patiënt kan een zeer subtiel of net een zeer opvallend resultaat bekomen worden.

 

Vertrouw op onze expertise

Wilt u graag een veilige borstvergroting laten doen aan een mooie prijs? Dan zit u goed bij Mediclinic in Oud-Heverlee. Wenst u graag een andere ingreep, zoals een liposuctie of een neuscorrectie? Of denkt u aan een mini-facelift? Voor dat en nog veel meer bent u welkom bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer +32 16 58 59 58 of stuur een e-mail naar info@mediclinic.be. U kunt ook ons online contactformulier invullen.

Download hier meer informatie over borstvergrotingen

Enkele video's:


Introductie over borstvergroting 


Zijn borstprothesen veilig?

Borstvergroting - waarom kies ik voor een privé kliniek?


Wat moet ik doen als ik een borstvergroting overweeg? 

 

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Praktisch

Pijn

Pijn is zeer individueel maar gemiddeld moet men op 5 dagen spierpijn en last rekenen.

Herstel

Huishoudelijke taken en bureauwerk kunnen na 1 week tot 10 dagen weer hervat worden. Na vier weken mag u reeds iets meer fysiek werk uitvoeren. Sporten met de borstspier en zwaar tillen kan na 6 weken.

Risico's

Nabloeding (de eerste twee dagen na de ingreep), kapselvorming (de prothese voelt hard aan), het verplaatsen van de protheses, littekenvorming. Een complicatie komt zelden voor gedurende de eerste 10 jaar. Als er toch een probleem zou optreden, kan dit uiteraard verholpen worden.

Nazorg

Waterafstotend verband en hechtingen blijven gedurende 2 weken ter plaatse. Een sport-BH dient dag en nacht gedurende 4 weken gedragen te worden. De BH dient om de zwelling tegen te gaan, niet om het implantaat ter plaatse te houden.
 

Borstvoeding: is mogelijk na een borstvergroting gezien de borstklier opgelicht wordt en de prothese onder de klier wordt geschoven. Alle structuren blijven dus intact en functioneel. Silicone kan onmogelijk in de moedermelk terecht komen.
Borstonderzoek: Een vaak voorkomende bekommernis is het borstonderzoek i.v.m. borstkanker. Is borstonderzoek nog wel mogelijk met een borstprothese?

  • De prothese wordt steeds achter de borstklier geplaatst. Door de prothese wordt de borstklier als het ware naar buiten gedrukt. Hierdoor is het ontdekken van eventuele knobbeltjes juist makkelijker geworden.
  • Bij het nemen van de mammografie geeft men best aan dat men implantaten heeft zodat de radioloog hiermee tijdens het onderzoek rekening kan houden.
Borstvergroting na
Na
Voor
borstvergroting_na2.jpg
Na
Voor
borstvergroting_na3.jpg
Na
Voor

Prijs

Borstvergroting met prothese
vanaf 3.500€