Facelift en de prijs ervan

Veel mensen zijn benieuwd naar een facelift, en wat daar precies de prijs van is. Echter is de prijs van de facelift niet het belangrijkste, maar de kwaliteit van de uitvoering ervan. Het is bij een dergelijke ingreep, en andere esthetische ingrepen, namelijk belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare kliniek. U kunt uitstekend terecht bij Mediclinic in Oud-Heverlee. Bij onze kliniek werken ervaren artsen en hoog gekwalificeerd personeel. Wij vinden veiligheid tijdens onze esthetische behandelingen erg belangrijk.

  • Algemeen concept
  • Ultramoderne infrastructuur
  • Veilige behandelingen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

+32 16 58 59 58 info@mediclinic.be

Een facelift laten doen: informeer vooraf naar de prijs

Een facelift laten doen is natuurlijk niet gratis, het is daarom belangrijk om vooraf naar de prijs te informeren. Dat doet u tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze artsen. Tijdens deze afspraak wordt ook de behandeling besproken. Tijdens een facelift wordt de huid namelijk losgemaakt van de hals en de wangen en vervolgens strakgetrokken in de richting van de haarlijn. Deze ingreep heeft effect op de kaaklijn, wangen, lijntjes, lachplooi en de hals. Tijdens de afspraak worden de probleemgebieden besproken en wordt besproken op welke manier deze problemen verholpen gaan worden. Er zijn namelijk verschillende methoden voor een facelift. Uw arts zal u adviseren over de juiste techniek voor uw gelaat. Uiteraard wordt er altijd gestreefd naar een natuurlijke uitstraling.

Image
Facelift

Neem contact op met ons om een afspraak te maken

Wilt u graag een facelift laten doen? dan kunt u terecht bij de goede plastisch chirurgen van Mediclinic in Oud-Heverlee. Op onze website vindt u ook de prijs die wij rekenen voor een facelift. Om een afspraak te maken, of voor meer informatie omtrent een van onze diensten, zoals een rimpelvuller, kunt u contact met ons opnemen. Dat doet u door te bellen naar +32 16 58 59 58 of door een e-mail te sturen naar info@mediclinic.be. U kunt ook ons online contactformulier invullen.

Contactformulier