Borstvergroting nabij Leuven

Als u overweegt een borstvergroting te laten doen, kunt u terecht bij Mediclinic, op een kleine afstand van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. In onze kliniek werkt enkel hoog gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Wij bieden altijd een aanpak op maat en in alle discretie. Natuurlijk staat veiligheid bij esthetische behandelingen bij ons hoog in het vaandel.

  • Specialist in esthetische behandelingen
  • Hooggespecialiseerde en vakbekwame artsen
  • Wetenschappelijk gefundeerde geneeskunde

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

+32 16 58 59 58 info@mediclinic.be

Een borstvergroting laten doen nabij Antwerpen, Brussel en Leuven

Nabij Brussel, Leuven en Antwerpen vindt u Mediclinic, een kliniek waar u onder andere terecht kunt voor een borstvergroting. Bij onze privékliniek wordt een borstvergroting altijd in een uiterst steriele omgeving uitgevoerd, dat is immers erg belangrijk. Wij beschikken over de meest gesofisticeerde apparatuur om zo voorspelbaar, veilig en steriel mogelijk te kunnen werken. De borstimplantaten die wij gebruiken bevatten cohesieve silicone-gel. Deze is niet vloeibaar, waardoor een lek is uitgesloten. De protheses die we gebruiken voldoen aan de strikte Europese normen en krijgen van de fabrikanten een levenslange garantie mee. Met deze implantaten kan een 100% natuurlijk resultaat behaald worden. Het onderscheid met echt borstklierweefsel is hiermee niet zichtbaar of voelbaar. Kies dus voor een veilige borstvergroting in onze kliniek nabij Antwerpen, Brussel en Leuven. U vindt onze kliniek in Oud-Heverlee.

Afbeelding
Plastische chirurgie

Laat uw borstvergroting over aan onze experten

Tijdens de afspraak worden de vorm, stevigheid en het volume van de implantanten samen met u gekozen. Dit doen we aan de hand van een nauwkeurige meting en het gebruik van pasprotheses. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare kliniek in de omgeving van Antwerpen, Brussel en Leuven waar u terecht kunt voor een borstvergroting, maak dan een vrijblijvende afspraak bij Mediclinic in Oud-Heverlee. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 16 58 59 58, stuur een e-mail naar info@mediclinic.be of door ons ons online contactformulier in te vullen.

Contactformulier