Behandelingen

Rimpelbehandeling: fillers

Fillers zijn ideaal voor het opvullen van statische rimpels die veroorzaakt zijn door onderhuids volumeverlies en verslappen van de huid. Ze komen voor rond de mondhoeken, over de wangen en in de hals. Mediclinic gebruikt tijdelijke fillers die na ongeveer een jaar door het lichaam terug worden afgebroken. Producten die langer of permanent ter plaatse blijven worden niet gebruikt omwille van het beduidende risico op granuloom- of knobbelvorming en laattijdige ontstekingen of complicaties. In tegenstelling tot spierontspanners is het effect hier onmiddellijk zichtbaar. Fillers geven de huid soepelheid en veerkracht, is veilig, huideigen en kent geen allergische reacties.

Welke resultaat kan men bekomen?

  • Fijne lijntjes rond mond laten verdwijnen
  • Kaaklijn verbeteren
  • Mond-lippenplooi verbeteren en minder zichtbaar maken
  • Mond-kinplooi (marionetlijn) verbeteren en minder zichtbaar maken
  • De lippen meer volume geven of contour accentueren
  • Gezichtscontouren verbeteren, jukbogen opvullen
   
   

 

Hoe verloopt de behandeling?

Een inspuiting gebeurt op de consultatie. Voor het opvullen van lippen of lijntjes rond de mond kan de zone met een prik verdoofd worden (zoals bij de tandarts).  De effecten zijn onmiddellijk zichtbaar en verbeteren nog in de daaropvolgende weken. Na de injectie kan plaatselijk wat roodheid, zwelling en blauwverkleuring te zien zijn. Make-up de dag na de behandeling volstaat meestal om dit te verbergen.

Adviezen voor de behandeling
Gebruik een week voor de behandeling géén bloedverdunners, ontstekingsremmers, vitamine-E, omega-3 preparaten, look of alcohol. Deze stoffen werken bloedverdunnend en kunnen dus de kans op blauwe plekjes verhogen.

 

Woman
Gezicht en hals
Borst
Armen handen en oksels
Buik en rug
Billen, dijen en schaamstreek
Benen en onderbenen
Voeten

Welke soorten rimpelvullers bestaan er?

Prijs

Rimpelvullers
300€
Volume lippen
300€